Сша штат Нью-Йорк місто Лондон История биография Криминал особисте життя відомих людей дні народження відомих людей Сша штат Нью-Йорк місто Лондон

Як Аль Капоне став гангстером: зліт і падіння «Обличчя зі шрамом»

Сейчас читают: 773
womo.ua

Альфонс Габріель Капоне, більш відомий як Аль Капоне, є, мабуть, найвідомішим бандитом усіх часів. Але зазвичай люди вживають слово «гангстер» чи «мафіозі».

Аль Капоне був одним із найвідоміших американських гангстерів як лідер Чиказької організації в епоху сухого закону. До того як у 1934 році його запроторили до в’язниці Алькатрас за ухилення від сплати податків, він накопичив особистий статок, який оцінювався у 100 мільйонів доларів, коли він був головою сумнозвісного злочинного синдикату.

Аль Капоне Молодість та освіта Аль Капоне Капоне народився у Брукліні, штат Нью-Йорк, 17 січня 1899 року. Багато нью-йоркських гангстерів на початку 20-го століття походили із бідних сімей, але це не стосується Капоне.

Він був із поважної професійної родини. Його батько, Габріеле, був  італійцем, який прибув до Нью-Йорка у 1894 році. Йому було 30 років, він був освіченим і родом з Неаполя, де заробляв на життя перукарем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA