місто Харків Скандал Концерт Світлана Лобода місто Харків

"Я скоро повернусь": Лобода прокоментувала інцидент з активісткою в Харкові (ВІДЕО)

Сейчас читают: 722
hochu.ua

Сьогодні у Харкові відбувся міні-концерт Світлани Лободи. На виступ зірки до центрального зоопарку прийшли сотні людей. І практично всі були задоволені - лише одна дівчина тримала у руках плакат “Харків без Лободи”.

Через реакцію зірки на неїі тепер багато людей не хоче бачити виконавицю й в інших містах України. Сама Лобода через кілька годин після того, як відео потрапило у мережу й розлетілося багатьма  українськими ЗМІ, вирішила прокоментувати ситуацію.

Офіційний коментар зірки з’явився на її сторінці в Читати також Скандал продовжується: колишня музична продюсерка Лободи обізвала "дворнягами" тих, хто не в захваті від співачки Сьогодні ми продовжили поїздку Сходом України і були в Харкові.

Тут пройшов неймовірний імпровізований концерт в саду Шевченка.Ви такі різні і такі красиві !! Дякую, що прийшли. Дівчинка, яка простояла увесь час з плакатом «Харків без Лободи» - я пишаюсь тобою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA