люди брак Нео весілля прикмети

Ідеальне весілля: що не можна робити в цей сакральний день і напередодні

Сейчас читают: 154
hochu.ua

Весілля здавна вважалося не лише святом, а і таємним, магічним обрядом, який вимагав чимало правил. У випадку порушення заборон і звичаїв, у які вірили люди, сім'ї загрожувало життя у злиднях або швидке розлучення.

Раніше ми писали про вплив спадного Місяця, а тепер розкажемо, як поводитися під час весілля, аби не накликати біду. Існує ряд прикмет, які підказують молодятам щодо їхнього майбутнього життя, а також традиції, які не варто порушувати, пише rbc.ua.Якщо їдучи з дому батьків наречена спіткнеться, — це знак швидкого розлучення.

Якщо їдучи до нареченої, молодий забув щось взяти, — повертатися не можна. Нехай замість нього це зробить помічник, і передасть необхідну річ.

Це ж стосується і нареченої. Читати також Названо три знаки Зодіаку, які не стикаються з браком грошей До самого початку церемонії обличчя нареченої має бути закрите фатою, щоб ніхто не наврочив.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA