розлучення новини шоубізнес Камалія

"Дуже боляче для мене": Камалія не може оговтатися від розставання з чоловіком-мільярдером

Сейчас читают: 317
hochu.ua

Співачка Камалія, яка днями потрапила до лікарні, відверто зізналася, що відбувається в її стосунках із Мохаммадом Захуром. Артистка та її чоловік-мільярдер кілька місяців тому приголомшили фанатів новиною про розлучення, проте постійно продовжують натякати, що їхній шлюб все ще можна врятувати.

Що думає з цього приводу сама Камалія дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як стверджує ТСН.ua, у коментарі журналістам Камалія зізналася, що складно переживає цей етап у стосунках із Мохаммадом.

Незважаючи на новини про розлучення їй все ще важко говорити про це, проте чоловік продовжує підтримувати її, тому пара часто з'являється разом на публічних заходах.

Судячи з усього, подружжя намагається зберегти теплі стосунки, тому не поспішає з розірванням шлюбу. Читати також Камалія показала доньок від пакистанського мільярдера – як виглядають Мірабелла та Арабелла (ФОТО) У нас зараз непростий період.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA