Книга

Я не боюся, бо я Бетмен: що говорять діти про війну

Сейчас читают: 173
womo.ua

Нещодавно світ побачила книга «Війна голосами дітей», що зібрала у собі сто цитат українських дітей стосовно війни, а також ілюстрації українських та світових митців.

Книгу представив  благодійний фонд «Голоси дітей», який офіційно виник під час зйомок фільму «Будинок зі скалок». Його створили другий режисер і лінійний продюсер стрічки Азад Сафаров разом із правозахисницею Оленою Розвадовською.

До цього команда фонду працювала як волонтери, а з 2015 року організовувала психологічну допомогу дітям, які постраждали внаслідок бойових дій.

Чому, коли кулька лопає, мені страшно? Це звучить інакше, ніж ракети і бомби. (Ромчик, 6 років) Я зможу сама спуститись в бомбосховище і взяти з собою двох кішок, двох равликів і щурика… А ти можеш працювати… (Єва, 10 років) Ми мало прожили, хочеться ще пожити (Назар, 9 років) Книга складається із 10 тематичних розділів, які стосуються сім’ї, почуттів, уяви, мрій тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA