люди Бумбокс Нео

"Я намагаюся нейтралізувати людських істот": соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів про службу на передовій (ВІДЕО)

Сейчас читают: 681
hochu.ua

Український музикант та соліст популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав ЗСУ.

У недавньому інтерв'ю для YouTube-каналу pressing розповів, чим займається на фронті. Деталі – у матеріалі.Андрій Хливнюк зазначив, що на передовій займається аеророзвідкою та бойовими операціями у Херсонській області.Я пілот ударного дрона українського виробництва, який розвідує та виконує ударні місії, останні півроку це на південному напрямку фронту.

Ми брали участь у боях за Херсонську область, і продовжуємо це робити. Якщо десь є ворог, до якого я можу дотягнутися, і розвідка нам про це повідомила, я намагаюся знешкодити його, — розповів співак.Крім того, музикант відповів на запитання ведучого, чи доводилося йому вбивати російських загарбників.

Однак Андрій додав, що не вважає себе вбивцею, він просто нейтралізує ворогів, які прийшли на українську землю.Я нікого не вбиваю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA