знаменитости

Я це люблю: McDonald's і попкультура

Сейчас читают: 829
vogue.ua

Всесвітню популярність корпорації McDonald's можна пояснити її величезними інвестиціями в маркетинг. Компанія вміло застосовує комбінацію традиційних і цифрових стратегій для просування свого бізнесу серед широкого кола споживачів у всьому світі.

Попри те, що за останні два десятиліття різноманітні бренди та компанії активно залучають інфлюенсерів до реклами, McDonald's застосував особливо цікавий підхід до цієї тенденції — співпрацюючи з найпопулярнішими попзірками, створив величезний ажіотаж навколо своєї продукції.

Мережа швидкого харчування вже давно спирається на широкі культурні аспекти. Перша співпраця McDonald's зі знаменитістю датується 1992 роком.

Тоді компанія назвала страву на честь мегазірки баскетболу Майкла Джордана. McJordan Combo Meal коштував 2,49 долара. Перемотайте майже на 30 років вперед — і от McDonald's відродив точнісінько цю саму стратегію у партнерстві з репером і іконою попкультури Тревісом Скоттом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA