місто Київ люди донат womo місто Київ

WoMo потребує фінансової підтримки від читачів та партнерів

Сейчас читают: 606
womo.ua

Кожного дня редакція жіночого видання WoMo публікувала тексти про жінок, які будують бізнес, головують величезними комнаніямі у якости СЕО, розбудовують підприємста та заводи, дбають про краще майбутне своєї родини та своєї країни.

З початком війни Росії проти України неймовірні уркаїнські жінки встали пліч опліч з чоловіками на всіх фронтах: війсковому та інформаційному, шукають і привозять гуманітарну допомогу, вивозять поранених, евакуюють, дбають та крок за гроком наближають нас до перемоги.

Разом з ними продовжуємсо працювати на інформаційному просторі і ми, редакція WoMo, що розказати вам та всьому світу про їх героїчні вчинки.

Крім цього ми шукаємо та публікуємо для вас дуже необхідну інформацію таку, як безпечно виїхата за кордон, вивезти дітей, тварин та літніх людей, як та де отримати гуманітарну допомогу, хто в світі підтримує Україну та як забезпечити безпеку собі та своїй родині у будь-яких обставинах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA