Россия Украина Срср Нео Россия Украина Срср

Стінг передасть усі кошти від перевипуску треку «Russians» на допомогу українцям

Сейчас читают: 518
cosmo.com.ua

Легендарний британський виконавець Стінг випустив нову версію пісні «Russians», прем`єра якої відбулася у 1985 році. Цією піснею музикант застерігав від можливих наслідків Холодної війни, серед яких, зокрема, доктрина про гарантоване взаємне знищення.

Радянський союз погрожує всіх знищити, співає у ній Стінг, однак він сподівається на те, що «росіяни також люблять своїх дітей», тому не будуть цього робити.  «Я рідко співав цю пісню за багато років з моменту її написання, тому що ніколи не думав, що вона знову буде актуальною.

Але у світлі кривавого та жахливо хибного рішення однієї людини вторгнутися до мирної, незагрозливої сусідньої країни, вона знову є закликом до нашої людяності.

Для хоробрих українців, які борються проти цієї жорстокої тиранії, а також багатьох росіян, які протестують проти цього неподобства, незважаючи на загрозу арешту та ув’язнення — ми, всі ми любимо своїх дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA