Україна люди Нео Україна

«Люди — прекрасні»: голлівудська акторка українського походження Віра Фарміга зачитала вірш Василя Симоненка на підтримку України

Сейчас читают: 955
cosmo.com.ua

Слідом за своїми колегами Україну підтримала і голлівудська акторка українського походження Віра Фарміга. Так, зірка опублікувала у своєму Instagram-акаунті відео, на якому зачитала вірш Василя Симоненка «Люди — прекрасні» українською мовою.

У своєму відеозверненні акторка також заявила про солідарність світу з Україною та відзначила мужність українців, які борються проти зла.  «Вітаю вас, мої українці, друзі.

Ми відкрили наш розум, наші серця. Ми чуємо вас, ми бачимо і висловлюємо нашу солідарність вам. Ваші голоси почують наступні покоління.

Україна — прекрасна та вільна! Моє серце з вами, коли ви захищаєте цю прекрасну землю, коли щодня постаєте проти зла. Хочу сказати, що ваша мужність перед лицем абсолютного терору — маяк надії для решти світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA