Украина суд блогер новини шоубізнес Інна Воронова Украина

Вже не "смертна кара": блогерці Вороновій послабили покарання за зйомку роботи української ППО

Сейчас читают: 328
hochu.ua

Інна Воронова – відома київська блогерка. 36-річна жінка набула широкої популярності, коли під час чергової зйомки влогу, записала, а потім виклала в соцмережі роботу ППО.

Опісля, вона щиро каялася, просила вибачення та запевняла, що більше так не робитиме. Читати також Ось чим загрожує зйомка ППО: після обшуку СБУ суд обрав запобіжний захід дружині київського наркобарона Воронову притягли до відповідальності та призначили міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Однак, як повідомляє адвокат Богдан Хмельницький, у цій справі відбуваються певні зрушення на користь зірки.Виявляться, після чергового засідання суду, їй дозволили покидати будинок разом з дітьми під час повітряної тривоги, або ж при потребі поїздки в лікарню.

Соцмережі знаменитості свідчать про те, що вона постійно вдома і навряд чи кудись їздить.Окрім того, адвокат виклав фото,  зроблене у залі, де відбувалось судове засідання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA