Vivienne Sabo новини шоубізнес Vivienne Sabo

Лоліту Мілявську оплакують у Німеччині: путіністку вже встигли "поховати"

Сейчас читают: 156
hochu.ua

Зрадниця України Лоліта Мілявська заявила, що недоброзичливці "поховали" її, поширивши інформацію про її так звану смерть. Так, путіністка стала жертвою інтернет-шахраїв, які, до того ж, хотіли на ній нажитися.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Лоліта відреагувала на власну "кончину". Виконавиця записала відеозвернення, в якому розповіла, що від її імені аферисти почали від її імені відсилати голосові повідомлення про криптовалюту, щоб заробити грошей.

А пізніше вони і зовсім поширили інформацію про смерть співачки. Однак самій Мілявській дуже лестило, що деякі колеги вже почали оплакувати її.Колеги мої дорогі, спасибі вам величезне.

Тепер я буду знати, хто буде за мною плакати, коли з'явилося повідомлення, що я здохла. Але з'явилося воно дивним чином у Німеччині, і всі, у кого там родичі мене оплакали,- повідомила путіністка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA