львів Незламні

Я мріяла, щоб наша лікарня працювала з Гарвардом, Єлем, Стенфордом та Шаріте — і сьогодні це вже реальність: Мар’яна Свірчук про Національний реабілітаційний центр «Незламні», де вміють повертати

Сейчас читают: 547
womo.ua

Національний реабілітаційний центр «Незламні» («Unbroken») працює на базі Першого медичного об’єднання Львова — найбільшої установи України у царині охорони здоров’я.

До її складу входять дві дорослі лікарні та одна дитяча. В цьому унікальному закладі допомогу пацієнти  будь-якого віку отримують безоплатно.

Більш того, тут не лише відбуваються унікальні операції з трансплантації, кардіології тощо. У центрі вже встановлюють протези, які самі і виготовляють.

Окрім того, фахівці займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією. Заклад має навіть власних амбасадорів, серед яких поет та письменник Сергій Жадан та лідер гурту U2 Боно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA