свадьба интервью организация свадьбы

Всі секрети ідеального весілля — в новому інтерв'ю Cosmo

Сейчас читают: 102
cosmo.com.ua

Яким ти уявляєш ідеальне весілля? Деколи очікування не співпадають з реальністю, однак, якщо довірити свій найважливіший день справжнім професіоналам, свято точно запам’ятається і гостям, і вам з коханим, назавжди.

Наша сьогоднішня героїня — сучасна принцеса Соломія — нещодавно влаштувала свято своєї мрії. Її весілля, організоване івент-агенцією Mopis, було схожим на справжню казку — заміський комплекс Edem Resort приймав понад 170 гостей пари, і святкування пройшло на найвищому рівні.

В чому ж секрет ідеального весілля та як зробити так, щоб все пройшло бездоганно? Розповідає сама Соломія в інтерв’ю Cosmo. Розкажи трохи про підготовку свого свята. Вона була дуже довготривалою.

Ми планували відгуляти весілля у 2020 році у Празі, але, в зв’язку з загальновідомими подіями, нам довелось його перенести, про що ми, в результаті, анітрохи не пошкодували.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA