місто Ужгород фестиваль кіно новини дозвілля вибір редакції місто Ужгород

Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль пройде впʼяте: що покажуть цього року в Ужгороді

Сейчас читают: 677
womo.ua

Цього року Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль пройде в Ужгороді впʼяте. З 20 по 22 вересня буде показано 30 повних та короткометражних стрічок, присвячених горам, спорту та суспільству.

Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF) — це кінофестиваль, присвячений темі гір, екології та туризму. Кінофестиваль є важливим культурним заходом на заході України, сприяє культурному розвитку кіномистецтва, розширення мережі туризму та його розвитку, сприяє обізнаності про стан української екології та сприяє розвитку кіноіндустрії в регіоні.

За допомогою кінофестивалю, вдається збирати глядачів та кіно професіоналів навколо теми гір, туризму та збереження природи. «Щороку ми готуємо програму з фільмів, знятих в контексті гір чи про гори, які нам надсилають з усього світу, і кожного року вона унікальна.

Наприклад, цього року ми маємо багато фокуса саме на фільмах з України про українців в Карпатах, і також ми покажемо два фільми на важливу для нас сьогодні тему адаптації й туризму в горах людей з інвалідністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA