советы традиции праздник обряды

Воздвиження Хреста Господнього 2020: прикмети і традиції 27 вересня

Сейчас читают: 457
liza.ua

Воздвиження Хреста Господнього святкують 27 вересня. Цей день традиційно символізує перехід від осені до зими, тому Хрестовоздвиження тісно пов’язане з багатьма прикметами, обрядами і заборонами.

Дізнайся, якими, з нашої статті.Воздвиження Хреста Господнього (Хрестовоздвиження, Здвиження) — велике християнське свято, яке належить до числа двунадесятих.Воздвиження, як і багато інших православних свят, наклалося в Україні на вже існуючі народні традиції та прикмети.

Так вийшов цікавий симбіоз — поєднання християнських та більш древніх, язичницьких, обрядів. Ми розповімо про найцікавіші з них.Але спершу — невеликий історичний лікнеп, з якого ти дізнаєшся, що за свято — Воздвиження Хреста Господнього.Свято Воздвиження Хреста Господнього завжди відзначається в один і той же день — 27 вересня.

Це — унікальне свято для християнства, адже не дивлячись на статус великого, воно — єдине, чия історія не бере початок в Біблії.Основою для дня Воздвиження Хреста Господнього став переказ більш пізніх

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA