Володимир Остапчук новини шоубізнес Христина Горняк Володимир Остапчук

"Подарунки - не віддарунки": Колишня Остапчука розповіла, чи вимагав Володимир повернути автомобіль, який їй подарував

Сейчас читают: 420
hochu.ua

Зірковий нотаріус та колишня дружина шоумена і телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла у себе в інста-сторіс про свій найдорожчий подарунок від екскоханого.

Жінка зізналася чи просив Володимир повернути коштовний дарунок. Подробиці - в нашому матеріалі.Сьогодні Христина та Володимир не можуть поділити спільний будинок.

Однак, у свій час, коли пара перебувала в офіційному шлюбі, Остапчук подарував дружині дорогий автомобіль. Читати також "Її не врятувати": Христина Горняк озвучила свій страшний діагноз Як каже Горняк, це авто стало приємним жестом з боку люблячого чоловіка на всю Україну.

Відтак, 34-річна екскохана сподівається, що Володимир не опуститься до того рівня, що буде вимагати свої подарунки назад. Вона додала, що разом з автомобілем довелося б повертати всі подарунки - прикраси, сумочки і так далі.Подарунки - не віддарунки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA