Україна люди Україна

#VOICESOFNATION: Еміне Джапарова декламує вірш "Люди й нелюди"

Сейчас читают: 835
vogue.ua

Vogue UA продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів, державних діячів, митців і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Наступна його учасниця – Еміне Джапарова, яка вибрала для декламації власний вірш "Люди й нелюди". "Мені здавалося, що після Другої світової війни людство усвідомило: війна це негідна форма комунікації між людством, країнами та людьми.

Мене завжди дивувало, чому є люди, а є нелюді, чому є агресивні країни, які нападають, атакують і хочуть більше, ніж у них є, а є ті країни, що захищають себе, захищають своє право бути тими, хто вони є.

І саме такою країною, такими людьми для мене є Україна та українці. І цей вірш присвячений нашій країні, нашим людям, і тим нелюдям, які вже восьмий рік поспіль намагаються забрати в нас головне – нашу свободу", – розповідає Еміне Джапарова про те, як з’явився цей вірш..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA