Україна Нео Україна

5 гітів Кузьми Скрябіна, які завжди з нами

Сейчас читают: 633
vogue.ua

Сьогодні, 17 серпня, виповнилося би 54 роки Кузьмі Скрябіну - композитору, поету, співакові, пиьсменнику і одному з найавторитешніших музикантів в Україні, якого палко любили слухачі та поважали колеги.

Історія гурту "Скрябін" розпочалася в кінці 80-х років на Львівщині, звідки родом Андрій Кузьменко. І хоча за роки існування склад гурту неоднароово змінювався, в ньому був один незмінний учасник - лідер й голос гурту Андрій "Кузьма" Скрябін.

Гурт "Скрябін" був унікальним в багатьох сенсах: це був перший україномовний гурт, який працюава у жанрі синті-поп; один з перших українських популярних гуртів, який експериментував з жанрами техно, гурт, який створив революцію в українській музиці, ставши нашим Depeche Mode.

Більшість гітів Кузьми створені в кінці 90-х або на початку 2000-х. Кузьма був філософом і поетом, тож глибина, філософічність та точність його текстів неймовріно актуальні і сьогодн особливо сьогодні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA