Сша люди Сша

ROXOLANA переспівала хіт Кузьми Скрябіна "Люди як кораблі"

Сейчас читают: 248
vogue.ua

Популярна  пісня гурту "Скрябін" "Люди, як кораблі", записана більше 15 років тому, отримала нове життя. Співачка ROXOLANA записала свою версію хіта, а також випустила пісню в оркестровому аранжуванні.

Разом з треком артистка представляє відео, героями якого стали медики, волонтери та переселенці з тимчасово окупованих територій. “Ця пісня - одна з моїх найулюбленіших і заспівати її було моєю давньою мрією, - зізналась співачка. - "Тому я надзвичайно вдячна представникам Кузьми, які надали нам дозвіл на виконання його пісні.

Ми одразу включили її у свої виступи перед військовими і побачили, наскільки по-різному вони сприймають слова Андрія Кузьменка.

Саме після цих виступів я зрозуміла, що кожна історія може бути розказана за допомогою різних фарб і відтінків і вирішила представити її у двох варіантах - новому сучасному прочитанні і більш класичному форматі, записаному під акомпанемент оркестру". "Зараз - важкий час", - говорить ROXOLANA.   - Люди можуть почуватися розгубленими, наляканими і самотніми, але варто лише озирнутися довкола, простягнути руку і ти одразу розумієш, що поруч з тобою однодумці, які переживають те саме, що і ти, і які готові простягнути тобі руку у відповідь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA