Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ

#VOICESOFNATION: гурт TVORCHI виконує "Я піду в далекі гори"

Сейчас читают: 163
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Наступні його учасники – гурт TVORCHI, що вибрав для виконання пісню "Я піду в далекі гори". "Ми вибрали оригінальну версію «Я піду в далекі гори» Володимира Івасюка.

Це зворушлива пісня геніального автора, сповнена кохання й жаги до життя. Пісні, як ця, – безсмертні, і завжди прославлятимуть Україну та її культуру.

Присвячуємо це виконання всім закоханим, яких вимушено розділила війна", – розповідають Ендрю Гуцуляк та Джефрі Кенні. Довідка Vogue:ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA