люди Охматдит

Внаслідок ракетного обстрілу Києва 10 жовтня загинула лікарка «Охматдиту» Оксана Леонтьєва

Сейчас читают: 676
womo.ua

Внаслідок ракетного обстрілу Києва 10 жовтня по дорозі на роботу загинула лікарка «Охматдиту» Оксана Леонтьєва. Вранці 10 жовтня Оксана завезла 5-річного сина Григорія в дитячий садок.

Далі поїхала в Охматдит. Одна з ракет влучила в автівку жінки на бульварі Шевченка. Оксана була лікаркою-гематологинею НДСЛ «Охматдит».

Працювала у відділенні трансплантації кісткового мозку 11 років. Вона рятувала дітей з раком крові. Співробітники розповідають, що жінка була справжньою професіоналкою та опорою для своїх пацієнтів і колег, самовідданою та відповідальною людиною. «Сьогодні наш колектив втратив Оксану.

Ти була світлою людиною, подружкою, колегою, лікаркою, чудовою матір’ю, сестрою, донькою… Ти назавжди в нашому серці, хоча сьогодні нам його вирвала з грудей російська ракета, яка застала тебе в машині коли ти їхала на роботу рятувати людей», – повідомив колега жінки Олександр Лисиця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA