Сша Рекорд новини шоубізнес Сша

Справжній рекорд: Ріанна стала першою жінкою, 10 пісень якої підкори відмітку в 1 мільярд прослуховувань на Spotify

Сейчас читают: 942
hochu.ua

Знаменита барбадоська виконавиця Ріанна встановила неймовірний рекорд. 35-річній співачці вдалося стати першою в історії музичної індустрії жінкою, десять пісень якої набрали мільярд прослуховувань на всесвітньо відомому музичному стрім-сервісі Spotify.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також YAKTAK б'є рекорди: найбільш популярні пісні молодого виконавця в музичних чартах (ВІДЕО) Про те, що вона перша із жінок, якій вдалося підкорити цю вершину, Ріанна розповіла у своєму Instagram.

Варто зауважити, що історичний рекорд став можливий попри те, що знаменитість останнім часом практично не випускає нових композицій.

У своєму пості артистка саркастично підписала, що це досягнення відбулося навіть без нового альбома.У 2022-му році Ріанна презентувала роботу "Lift Me Up", яка стала саундтреком до фільму "Чорна Пантера: Ваканда назавжди".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA