новинки що подивитися серіал червень літо 2023

Канібали, клоун-маніяк, повернення охальника Бендера з "Футурами" та інші: огляд на головні серіали липня (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 613
hochu.ua

Зазвичай у наших серіальних добірках ми розповідаємо тільки про новинки - найсвіжіші та найочікуваніші - і ніяких тобі "виходить 8-й сезон - зустрічайте".

Однак правила існують для того, щоб час від часу від них відступати - інакше вони перестають приносити задоволення. Тож цього разу ми згадуємо одразу два продовження: повернення "Футурами" (будьмо відвертими, у те, що це колись нарешті станеться, вже майже ніхто не вірив!) та вихід 4-го сезону "Чудотворців" - стьобного та відверто хуліганського проєкту з Деніелом Редкліффом і Стівом Бушемі.

Хлопці в ньому запалюють на повну! Читати також The Weeknd презентував три композиції, які стали саундтреками до серіалу The Idol (ВІДЕО) Пам'ятаєте фільм-мюзикл Тіма Бартона "Суїні Тодд", в якому герой Джонні Деппа - похмурий перукар-маніяк - чиркав бритвою по ковткам своїх клієнтів, відправляючи їх на праотців?

Хоча ні - не до предків - до пирогів, використовуючи тіла вбитих як начинку для випічки, яку готувала його крейзі-сусідка. "Жах..." - з тієї ж опери.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA