Сергій Притула Фото новини шоубізнес Сергій Притула

"Побував на випускному батька першим ніж батько на його:" Сергій Притула здобув диплом магістра та розповів, як на це відреагував його син (ФОТО)

Сейчас читают: 647
hochu.ua

Відомий телевізійник, а нині один з найактивніших українських волонтерів закінчив навчання в Українському Католицькому університеті.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Жадан, Притула, Горбунов та інші: зворушливі знімки українських зіркових батьків із їхніми дітьми Сергій Притула не жартома, а цілком серйозно повернувся у студентські роки.

Знаменитий телеведучий та громадський активіст став випускником популярного українського вишу. Притула похизувався новим дипломом у своїх соцмережах.

Сергій опублікував кілька фото з урочистого вручення документів про освіту.42-річний екс-шоумен відверто поділився зі своєю аудиторією, що останні два роки навчався на магістерському рівні в Українському Католицькому університеті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA