лайфхак чистий дім прибирання

Навіщо виливати кока-колу в унітаз? Лайфхак, який потрібно взяти на замітку

Сейчас читают: 482
hochu.ua

Іноді у людей виникають незвичайні ідеї, які, на перший погляд, можуть здатися дещо безглуздими, але зрештою вони цілком виправдовують себе.

Одним з таких прикладів є використання коли для швидкого чищення унітаза. З'ясуймо, як працює цей лайфхак. Читати також Як легко та швидко очищати різні поверхні: вся справа у правильному виборі температури води Існує безліч способів очищення унітаза без використання дорогої хімії, і одним із них є застосування широко відомого напою — кока-коли.

Завдяки м'якій кислотності, а також вуглекислій та фосфорній кислоті кола є відмінним засобом для очищення.Щоб почистити унітаз кока-колою вам потрібно приблизно 1,5 склянки напою.

Поступово залийте унітаз газованою водою, покриваючи всю поверхню чаші. Залишіть на кілька годин, щоб кола встигла подіяти. Зверніть увагу: чим довше вона буде на поверхні, то тим більше шансів видалити плями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA