мужчины Нео

Який манікюр подобається чоловікам: класичний червоний, французький, нюдовий та інші варіанти

Сейчас читают: 850
beauty.ua

Зазвичай чоловіки не суворі критики манікюру. Для них безумовно важливо бачити доглянуті руки своєї супутниці, а ось який на них буде лак - можуть і не помітити.

Але якщо манікюр виглядатиме неакуратно або зухвало, повірте, ваш молодий чоловік обов'язково зверне на це увагу. Але все ж таки є кілька ідей манікюру, який просто обожнюють чоловіки, про них і йтиметься далі в нашому матеріалі.Як вище вже було сказано, хлопці просто люблять природність у всьому, це стосується і манікюру.

Класичний, непомітний манікюр, який подобається чоловікам, підійде під будь-який твій образ та вбрання. Крім того, нюдовий манікюр – дуже зручний, адже практично не видно, коли він відростає.

Прикрасити такий манікюр можна також флористичним малюнком або гліттером, головне не переборщувати.Французький манікюр саме той манікюр, який подобається чоловікам завдяки його лаконічності та жіночності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA