Україна Україна

Вивчення мов, конструювання одягу та дизайн: безкоштовні курси для українців

Сейчас читают: 902
womo.ua

Із початком війни України багато сервісів для українців стали безкоштовними. Зокрема, сервіс Yakaboo дозволив безкоштовно завантажувати всі книжки в застосунку, а сервіс Helsi зробив безкоштовними онлайн-консультації лікарів.

А застосунок для підтримки психічного здоров‘я VOS подарував преміумпідписку. Про це пише The Village Україна. КУРСИ КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ PUSHKA Перша українська школа конструювання одягу Pushka відкрила доступ до пакетів «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне Занурення» та «Дизайн-Конструювання Одягу».

Доступ до курсів відкритий до 15 квітня, його можна отримати, написавши в особисті повідомлення школи кодове слово «Паляниця». КУРСИ ДИЗАЙНУ ВІД ПЛАТФОРМИ CREATIVE PRACTICE Український освітній онлайн-майданчик відкрив доступ до всіх своїх курсів дизайну: «Основи дизайну» «Графічний дизайн.

Композиція» «Основи вебдизайну» «UX/UI. Проєктування та дизайн інтерфейсів» «Робота з Photoshop» «Робота з Figma» «Робота з After Effects» «Робота з Illustrator» Щоб переглянути відеолекції достатньо зареєструватися на платформі. ВИВЧЕННЯ НІМЕЦЬКОЇ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ У GOETHE-INSTITUT UKRAINE Goethe-Institut одразу з початком повномасштабної війни оголосив про відкриття курсів німецької для дорослих, підлітків та дітей усіх рівнів володіння мовою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA