знаменитости Нео

Арсен Мірзоян показав неймовірну схожість своєї доньки з Ніною Матвієнко (ФОТО)

Сейчас читают: 318
hochu.ua

Український музикант Арсен Мірзоян показав рідкісні кадри своєї семирічної доньки Ніни від співачки Тоні Матвієнко, до якої пішов від дружини.

Як зараз виглядає молодша внучка Ніни Матвієнко - дивіться на HOCHU.ua!Днями Арсен Мірзоян разом із дружиною та молодшою донькою відвідали українських військових, щоб передати їм нове обладнання.

7-річна Ніна особисто зустрілася з захисниками, і побувала на полі, коли вони запускали безпілотний літальний апарат. Фото: @arsen_mirzoianЛітачок, анонсований вчора, мала подивилася в дії,- написав Арсен Мірзоян.Варто зазначити, вже не раз шанувальники артистів помічали, що молодша донька Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна дуже схожа на свою знамениту бабусю.

І здається, з часом це не змінилося. У дівчинки Ніни, яку навіть назвали на честь бабусі, таке саме темне волосся, а посмішка - точна копія посмішки Ніни Матвієнко.Фото: @arsen_mirzoianФото: @tonya_matvienko Читати також Дружина Тимура Мірошниченка поділилася щемливою історією про насильство в дитбудинках Раніше ми писали, що солістка гурту ONUKA вдруге стала мамою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA