співачка новини шоубізнес Слава Камінська

У всьому винні хейтери: Слава Камінська забирає назад свої слова про неповернення в Україну

Сейчас читают: 313
hochu.ua

Популярна поп-виконавиця Слава Камінська серйозно оконфузилася через підтримку російської мови. Як наслідок, співачка отримала чимало хейтерських коментарів та сказала, що більше не житиме в Україні.

Подробиці - в нашому матеріалі. Читати також Слава Камінська влаштувала публічний ср*ч, образивши українських Героїв: співачку жорстко поставили на місце Однак, в інтерв’ю УНІАН зірка зауважила, що її заява про підтримку російської, була сказана з опалу, адже вона просто не змогла впоратися з масовим булінгом від підписників:Я часто спілкуюся зі своїми передплатниками і останнім часом нерідко стикаюся з хейтом.

Мені стало прикро, і я написала це з гарячого. Багато хто з нас зараз неврівноважені зі зрозумілих причин. І нехай мені 38, але всередині мене живе маленька дівчинка, якій іноді властиво ображатись,- сказала співачка.Артистка зазначила, що відчуває серйозний моральний біль, бо їй набридло бачити, як українці знаходять будь-який привід для сварок.

Їй прикро, що це відбувається і на мовному підгрунті.Варто зазначити, що Камінська хоч і захищає російську мову, однак вона є однією з активних зірок, яка веде інформаційну війну проти росії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA