місто Лос-Анджелес новини шоубізнес діти знаменитостей місто Лос-Анджелес

Макс Чмерковський уперше показав новонародженого сина: фото малюка Ріо підкорило соцмережі

Сейчас читают: 726
hochu.ua

Популярний хореограф і учасник першого сезону шоу "Холостяк" Максим Чмерковський розчулив першим фото новонародженого сина. Разом зі своєю дружиною, танцівницею Петою Маргатройд, вони вперше показали новонароджену дитину і розсекретили її ім'я.На своїх сторінках в Instagram зіркова пара опублікувала спільний пост, присвятивши його малюкові, який народився 18 червня, у День батька.

На кадрі новонароджений син Максима і Пети солодко спав у бежевому костюмі та шапочці. Поруч із малюком лежала іменна табличка — виявилося, подружжя назвало малюка подвійним ім'ям Ріо Джон.

Читати також Дружина Макса Чмерковського з величезним животиком захопила запальними танцями в обтислому комбінезоні (ВІДЕО) Ми дуже раді показати вам нашого хлопчика.

Шай (старший син пари — прим. ред.) уже найкращий старший брат. Ми всі нарешті в зборі. Життя прекрасне,— написали Макс Чмерковський і Пета Маргатройд.Зазначимо, Ріо Джон став другою дитиною Чмерковського і Маргатройд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA