Сша стосунки зрада Сша

Зрада дружини: ознаки та причини жіночої невірності

Сейчас читают: 756
hochu.ua

Зрада - складне випробування для стосунків, пройти яке можуть не всі пари. Згідно з дослідженням Національного центру вивчення громадської думки США, кількість невірних дружин дорівнює кількості чоловіків, що зраджують.

Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися, із чим пов'язана зрада дружини у стосунках та за якими ознаками її можна визначити. Читати також Кохання на відстані: як прожити цей період без розставання Суспільство дозволило жінкам бути сексуально активними, і цілком зрозуміло, чому жінки це роблять з тих же причин, що й чоловіки.

Вони не одержують від шлюбу того, чого хочуть,— каже доктор філософії Девід Каплан, консультант із питань шлюбу із 15-річним стажем.Для більшості жінок великою проблемою є неуважний чоловік.

Його "роман" із роботою чи спортом може значно погіршити ситуацію. Також до зради жінка може підштовхнути невдоволення стосунками в цілому.У своїх дослідженнях жіночої невірності я виявила, що жінки віддавали сексуальне задоволення у своїх відносинах на аутсорсинг, щоб залишитись у своїх основних партнерських відносинах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA