люди знаменитости Нео

Віртуальна інфлюєнсерка Нунуюрі одягається в синьо-жовті кольори на підтримку України

Сейчас читают: 875
vogue.ua

З 24 лютого 2022 року весь світ поступово став дізнаватися про напад росії на Україну та застосовувати відповідні санкції проти агресора.

За два з половиною місяці українська символіка стала відома у будь-якій точці світу. Синьо-жовті відтінки в одязі, вишиванки, футболки з патріотичними написами зараз надягають багато знаменитостей, streetstyle-зірок та просто звичайних людей, щоб підтримати українців.

Віртуальна інфлюєнсерка Нунуурі також не залишилася осторонь і з перших днів війни висловлює підтримку Україні. Дівчина із незвичайною зовнішністю демонструє у своєму Instagram-акаунті, за яким слідкує 400 тисяч підписників, модні образи відомих брендів у відтінках національного прапора України.

Серед нарядів Нунуюрі жовта міні-спідниця і блакитна футболка Versace, сукня з розрізами у стегна Courreges у парі з ботфортами, а також блакитна сукня, що повторює контур тіла з колекції Balenciaga осінь-зима 2022/2023, яка була присвячена Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA