музика відео новини шоубізнес нова пісня

"Вірте люди у дива". KOLA та VLADA випустили дуетний сингл (ВІДЕО)

Сейчас читают: 978
hochu.ua

Днями відбувся реліз треку цікавого новоствореного дуету. Співачка KOLA записала чутєву пісню разом з молодою виконавицею VLADA.

Композиція має назву  "Вірте люди у дива". Подробиці - в нашому матеріалі.Прем’єра аудіо відбулася 10 серпня на YouTube-каналі KOLA та інших музичних майданчиках.

Меседж роботи полягає у тому, що незважаючи на негаразди потрібно сподіватися та вірити у завтрашній день. Читати також Такою Олю Полякову ще не бачили: чуттєва прем'єра кліпу "Дякую" з українськими захисниками Пісня побудована оригінальним способом: в ній співачки попри часові виміри ведуть діалог – Влада з собою у майбутньому, а Настя (KOLA ) навпаки переноситься у дитинство.

В образі Влади симбіоз власних мрій юної співачки та заповітних бажань маленької Насті, адже KOLA так само в її віці вірила щиро у дива, і вони з нею траплялися.Всі ми родом з дитинства, і дуже важливо саме в ньому навчитися вірити у найкраще і дива.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA