місто Киев Концерт концерты show місто Киев

VIRSKY SHOW: неповторна українська естетика

Сейчас читают: 688
liza.ua

Шоу, що відгукнеться у душі так сильно й неповторно! Це шоу, після якого ви будете пишатися Україною та її народом! Одна з найбільш дивовижних прем’єр цього року — VIRSKY SHOW.За 80 років свого існування Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського, яким керує Генеральний директор — художній керівник, Герой України, народний артист України Мирослав Вантух, виконав десятки тисяч танцювальних номерів, встиг підкорити мільйони сердець і прославити нашу країну на весь світ.

Тепер відточені рухи і потужна енергетика стануть ще більш захопливими, славнозвісний колектив представляє новий проєкт VIRSKY SHOW — народні танці в обрамленні сучасних технологій!Разом з колективом проєкт у життя втілює Денис Стульников — режисер-постановник та хореограф концертів, лайв-перформансів і кліпів провідних артистів України: Світлани Лободи, MONATIK, Время и Стекло, Quest Pistols Show, Lida Lee та багатьох інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA