Нео

Гірськолижна естетика: 6 речей, які варто додати в гардероб у новому сезоні

Сейчас читают: 335
cosmo.com.ua

Естетика активного відпочинку та комфортних образів набирає все більших обертів. Якщо ти поки лише думками на гірськолижних схилах, Cosmo зібрав 6 must-have речей аби ти уже зараз змогла надихнутися та підготувати образи до майбутньої поїздки Об’ємна дута куртка Невід’ємна складова всіх твоїх фешн-образів взимку.

Обирай моделі у найяскравіших кольорах або базових відтінків та експериментуй із зимовими луками. Светр із візерунком Традиційні варіанти светрів із оленями краще відкласти подалі.

Цього сезону експериментуй із нетиповими норвезькими візерунками та довжинами. Ти можеш зупинитися як на супер довгому та об’ємному светрі, так на обтислому та короткому варіанті, як у Соні Лісон. Светр із блискавкою Ці светри і надалі не полишають топових місць у рейтингах модниць.

І не дивно: їх можна носити абсолютно з усім, починаючи від джогерів та закінчуючи міді-спідницями, отримуючі однаково стильні та розслаблені луки. Стьобані брюки  Це той варіант, який замінить теплий плед під час

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA