Наталка Денисенко Alyona Alyona Володимир Дантес Маша Єфросиніна місто Софія Росія війна в Україні новини Наталка Денисенко Alyona Alyona Володимир Дантес Маша Єфросиніна місто Софія Росія

"В один момент в тебе не стає дому": зірки розповіли, як пережили чергову повітряну атаку столиці

Сейчас читают: 998
hochu.ua

Під ранок 30 серпня терористична росія знову атакувала мирні українські міста, пускаючи ракети і безпілотні літальні апарати практично по всіх областях України.

І поки сили ППО героїчно відбивали повітряні атаки, жителі столиці та інших міст ховалися в укриттях, переживаючи тривожні моменти.

Українські знаменитості, за традицією, нагадують усьому світові, яку загрозу несе РФ, нещадно пускаючи ракети і дрони в повітряний простір суверенної країни.

Як Маша Єфросиніна, Ектор Хіменес-Браво, Наталка Денисенко, Володимир Дантес та інші зірки пережили черговий акт агресії з боку рф - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Які мають бути слова, щоб передати все, що я відчуваю до нечисті?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA