музыка премьера клипы ONUKA

«Він присвячений нашому синові, написаний з думками про нього»: Onuka презентувала дуже особистий трек «Сеанс»

Сейчас читают: 151
cosmo.com.ua

У своєму відвертому інтерв`ю Cosmopolitan Onuka розповідала про те, що зовсім скоро презентує найінтимніший трек у своїй дискографії під назвою «Сеанс».

І ось, цей день настав. Трек було створено на початку весни, незадовго до локдауну, що раптово накрив увесь світ. Символічно, що Ната Жижченко і Євген Філатов вирішили зробити паузу трохи раніше у зв`язку з особистими подіями: Ната готувалася стати мамою.

Саме тому «Сеанс» — мабуть, найбільш особистий трек Onuka за всі шість років. На зміну соціальним меседжам у ньому приходить відверта розмову про особисте — страхи. «Трек присвячений нашому синові Сашкові, написаний з думками про нього. «Сеанс» — це сингл про боротьбу з упередженнями та стереотипами.

Він про те, що я зараз знаходжуся на шляху до чогось більшого, на шляху до перемоги над своїми страхами. І тільки коли вдасться побороти їх, я нарешті буду почувати себе гармонійно», — коментує своє нове творіння Ната.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA