права жінок Верховна Рада України

Верховна Рада підтримала три законопроєкти про захист прав жінок: подробиці

Сейчас читают: 295
womo.ua

Нещодавно Верховна Рада України підтримала одразу кілька законопроєктів, що впроваджують нові механізми захисту прав жінок (зокрема, щодо домашнього насильства та сексуальних домагань).

Йдеться про законопроєкти №8329, №10420 та №10249. Найважливіші аспекти щодо цих проєктів законів та участь “ЮрФем” у їхній розробці/адвокації. Законопроєкт №8329 Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому 22 травня.

Днями його підписав Голова Верховної Ради України, тож тепер очікується підписання Президентом України.  Читайте також: Які українські фільми покажуть на Netflix у червні 2024 року Українськими соцмережами вже розлетілось чимало новин про “штрафи за нюдси”, які вводить новий закон.

Що ж насправді передбачає цей проєкт Закону? Катерина Шуневич пояснює, що прийнятий законопроєкт формулює визначення “сексуальних домагань” та передбачає за їх вчинення адміністративну відповідальність (раніше окремої статті не було).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA