місто Львів місто Львів

Прем’єра вистави “Візьми зараз із собою” у львівському Jam Factory Art Center

Сейчас читают: 579
womo.ua

Прем’єра вистави «Візьми зараз із собою» відбудеться у Jam Factory Art Center, м. Львів, 21, 22 та 23 червня. На запрошення артцентру над виставою працювали митці з Румунії: режисер Алін Уберті, сценограф, художник костюмів і світла Космін Станку.

Український драматург Дмитро Левицький спеціально для цієї вистави написав п’єсу «Прийшло три каліки». Перед початком роботи над п’єсою та перформансом команда досліджувала район Підзамче: знайомилися з історією, місцевими мешканцями та культурними ландшафтами довкола артцентру.

Режисер Алін Уберті. Фото: Назар Пархомик Жанр вистави режисер визначив як «перформативне прощання». Фото: Назар Пархомик Герої вистави – троє пересічних осіб у пересічному просторі.

Вони не діють. Вони вагаються. Вагаються перед горою пересічних спогадів, які нікуди не зникнуть. Слова, коли вони промовлені, звучать як пересічне прощання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA