новини шоубізнес як виглядає

"Відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія заворожила своїм виглядом у спортивному вбранні (ФОТО)

Сейчас читают: 565
hochu.ua

Відома американська акторка Єва Лонгорія у себе в Instagram опублікувала ефектне фото. Зірка показала, що вона ще нівроку. Подробиці - в нашому матеріалі.48-річна зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" частенько виставляє в мережу провокативні світлини.

Цього разу Єва також потішила своїх шанувальників черговим цікавим знімком. Читати також Неймовірна навіть без макіяжу: як виглядає зараз 48-річна Єва Лонгорія (ФОТО) Як бачимо, знаменитість позує на сходах.

На Лонгорії вдягнені обтислі спортивні лосини чорного кольору та топ такого ж відтінку. Милий образ 48-річна Єва вдало доповнила бейсболкою та темними окулярами.

Окрім того на жінці були вдягнені білосніжні шкарпетки під її спортивне взуття. Не є секретом, що американська селебритіс дуже багато часу віддає тренуванням, а відтак має неймовірну форму, а саме підкачані ноги та привабливий прес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA