Фото Надя Дорофєєва новини шоубізнес

"Ікона стилю в будь-якому віці": Надя Дорофєєва потішила фанів добіркою своїх дитячих фото

Сейчас читают: 943
hochu.ua

Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва зворушила шанувальників своїми фото з дитинства. Подробиці - в нашому матеріалі.Співачка зробила своєрідний колаж із світлин, коли вона була дитиною та світлин нашого часу.

У себе в Instagram вона показала, який мала вигляд тоді, і дійшла думки, що її смак у моді зовсім не змінився. Читати також Тепер у них точно нема нічого спільного: Дорофєєва розповіла, як вони з Дантесом поділили майно Виконавиця вирішила показати, який стиль в одязі в неї був у шкільні роки та порівняти його зі своїм теперішнім модним смаком.

Надя написала: Правильно кажуть, що фундамент освіти, звичок, смаків - закладається в дитинстві. Дивлюся на те, як змінився мій стиль, і ржу, бо ніяк,- відзначила зірка.Шанувальників дуже порадували світлини Дорофєєвої.

Вони зауважили, що крізь роки знаменитість стала лише гарнішою. Читати також Величезний букет троянд і заповітне "Так": Дорофєєва розбурхала Мережу відео зі свого концерту Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дорофєєва показала Кацуріна, який готував для неї сніданок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA