Elton John місто Київ ATLAS ТРЦ Gulliver Elton John місто Київ

Куди піти на вихідні: саундтреки з кіно та рок-хіти у виконанні оркестру з краєвидом на серце Києва

Сейчас читают: 944
womo.ua

3 та 6 серпня команда A Concert запрошує провести під саундтреки з улюблених фільмів та відомі рок-хіти у виконанні симфонічного оркестру.

А приємним бонусом стане неймовірний краєвид на серце столиці, який відкривається з тераси ТРЦ Gulliver. В подіях візьмуть участь GosOrchestra — оркестр, що виконуватиме музику з відомих кінострічок («Індіана Джонс», «Амелі», «Шерлок Голмс», «Інтерстеллар» та багато інших) 3 серпня та найвідоміші пісні Sting, Elton John та The Beatles на події 6 серпня.

Спеціальні концертні програми з авторськими аранжуваннями, розроблені оркестром під керівництвом Олександра Госачинського, дають можливість почути улюблені хіти по-новому, а склад оркестру формується індивідуально в залежності від програми кожної події.

Заходи пройдуть на літній терасі ТРЦ Gulliver – одного з найбільших торгово-розважальних комплексів в столиці. Тераса на 5-му поверсі — затишна, простора та зонована локація з неймовірним краєвидом на Київ, де для подій від A Concert встановлено сцену, глядацькі місця та літній бар з прохолодними напоями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA