Стиль акторка

“Агент Єва” продемонструвала трендовий образ на мітингу у Нью-Йорку (ФОТО)

Сейчас читают: 134
hochu.ua

Вчора, 25 липня, під приціл папараці на Таймс-сквер потрапила американська акторка театру, кіно та телебачення Джессіка Честейн.

Як і багато її колег, вона прийшла підтримати працівників кіноіндустрії, які вимагають гідної оплати своєї праці. Для відвідування мітингу SAG-AFTRA, що має назву Rock The City For A Fair Contract, зірка обрала джинсовий комбінезон на блискавці та з накладними кишенями.

Він мав вкорочений та розкльошений низ. Доповнила свій образ Честейн білим спортивним взуттям та чорними окулярами. З прикрас на акторці була лише золота каблучка.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також “Актори працюють за лайки”: Леся Нікітюк в образі Барбі поділилась кумедним відео Раніше на мітингу були помічені актори Сюзен Серендон, Кетрін Ербе, Кевін Бейкон, Кіра Седжвік, Алан Рак, Жюстін Лупе, Ванесса Гадженс, Ші Вігхем, Лана Янг, Гіларі Дафф, Джейсон Судейкіс та інші.Нагадаємо, що 46-річна Джессіка Честейн отримала “Оскар” за найкращу жіночу роль у фільмі “Очі Таммі Фей” (2022 р.), а також “Золотий глобус” за найкращу жіночу роль у драматичному фільмі “Тридцять хвилин до півночі” (2013 р.).

Також вона відома глядачу за фільмами “Агент Єва”, “Люди Ікс: Темний Фенікс”, “Інтерстеллар”, “Дружина доглядача зоопарку”, “Воно: Друга частина”, “Прислуга”, “Марсіанин”, “Небезпечна гра Слоун”, “Гра Моллі” та “Хороший медбрат”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA