Альтернатива нудним підручникам: Корисні та цікаві книжки про шкільні науки

Сейчас читают: 853
womo.ua

Як зробити навчання у школі цікавішим? Запропонувати дітям додаткову пізнавальну літературу! Пропонуємо вам добірку найцікавіших книжок для допитливих школярів. 100 фактів про науку, Мінна Лейсі, Алекс Фріт, Джонатан Мелмот Наука стає цікавою тоді, коли говорить про наш щоденний досвід.

Спитайте у дитини яку ноту видає при дзижчанні муха, чому Місяць світить, у скільки разів феєрверки гучніші за розмову, який найбільший і який живий організм на Землі.

Не знає, але дуже зацікавилась відповідями? Та-дам! Відповіді на ці, та ще багато запитань містяться у цій книжці, яка розвиває уважність до навколишнього середовища і знайомить з науковими відкриттями.  «100 фактів про науку» – шоста книга із серії, раніше вийшли: «100 фактів про планету Земля», «100 фактів про історію», «100 фактів про числа, комп’ютери та програмування», «100 фактів про космос», «100 фактів про їжу». Неперевіршені задачі, Сашко Дерманський, Кузько Кузякін Для чого потрібна математика?

Вона вчить аналізувати і систематизувати; знаходити закономірності та встановлювати причинно-наслідкові зв’язки; міркувати і робити висновки; мислити логічно, стратегічно і абстрактно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA