Україна місто Київ Нова Пошта війна в Україні новини вибір редакції Україна місто Київ

Нова пошта відкрила перше абсолютно безбар’єрне відділення

Сейчас читают: 394
womo.ua

У Києві, за адресою вул. Дорогожицька 4, Нова пошта відкрила перше в Україні поштове відділення «без барʼєрів». Серед інших воно вирізняється тим, що є зручним для всіх людей — як для батьків з дитячими візочками, так і для людей на кріслах колісних, інших маломобільних груп, людей з порушеннями зору або слуху тощо.

До будівництва цього відділення та його перевірки на доступність Нова пошта залучила експертів ГО «Безбар’єрність» й клієнтів з різними типами фізичних порушень.

Це допомогло створити простір, де кожен відчуває себе комфортно та захищено.  «Я щасливий бачити, як бізнеси сьогодні включають питання безбарʼєрності у свою корпоративну культуру й шукають оптимальні шляхи для їх впровадження.

Відкриття першого відділення, де застосовано комплексний підхід до забезпечення безбарʼєрності, надає не тільки нові можливості для клієнтів, але й створює підґрунтя для працевлаштування осіб з інвалідністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA