Вас постійно випробовують в стосунках? Чи потрібно це терпіти?

Сейчас читают: 600
upsihologa.com.ua

Повторюю, що партнер може робити це несвідомо, проте розподіл обов'язків-це один із найкращих механізмів функціонування сім'ї.

Якщо у парі немає такого розподілу, то будьте певні, що він є в уявленнях кожного з партнерів. А ці уявлення, відповідно, стануть основою для виникнення скандалів, образ, неадекватних емоційних проявів і найгірше-розладу пари.Демонструйте партнеру, в які сфери заходити безпечно, а в яких вам його присутність не подобається.

І завжди розмовляйте один з одним, бо мовчазне сприйняття ігнорування партнером ваших інтересів призведе до непорозумінь в майбутньому.Якщо одного разу на запитання партнера ви відповіли: "Не знаю", наступного разу ваша відповідь була непевною, то будьте готові, що втретє вас можуть і не запитати.Якщо інформація була вам корисною-поширюйте її в соцмережах та доповнюйте мене в коментарях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA