люди

Улюблений сніданок у новому форматі: ТМ "Селянська" запустила питну молочну кашу, яку не потрібно варити

Сейчас читают: 332
hochu.ua

Ви колись задумувались про те, що звичайний сніданок може бути набагато швидшим у приготуванні та кориснішим? ТМ "Селянська" потурбувалась про це питання та створила інноваційну питну кашу, яка не має аналогів на українському ринку.

Що це, як її пити і в чому користь? Розповідаємо — у нашому матеріалі.Ми живемо у 2021 році — це час, у якому органічно переплітаються високі технології та усвідомлене життя.

Згідно з останніми дослідженнями компанії Deloitte люди все рідше готують вдома. Так, 81% жителів великих міст надає перевагу доставці їжі чи вже готовим продуктам.

Водночас, із кожним роком зростає популярність усвідомленого харчування та прагнення не лише економити час на приготуванні їжі, а й споживати натуральні продукти.Сучасні компанії також не відстають від цих тенденцій та починають більше піклуватись про здоров’я і безпеку своїх споживачів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA