процедуры волосы эпиляция

Лазерна епіляція: все, що потрібно знати

Сейчас читают: 238
cosmo.com.ua

Волосся на жіночому тілі — це нормально. Стандарти краси сьогодні переосмислюються та стають різноманітними. Повна відсутність волосся всюди, крім голови, вже не вважається обов`язковим.

Головне — бажання, а не нав’язані стандарти краси. Сьогодні ми вирішили докладно розповісти про ефективний метод видалення небажаного волосся —лазерну епіляцію.  Як з`явилася лазерна епіляція? Коли вчені винайшли лазер, який працював за рахунок світла, це була революція в науковій думці.

Спочатку з’явився рубіновий лазер. Епіляція — одна з перших естетичних процедур, в яких його застосовували. Пізніше з`явився олександритовий лазер.

І, зрештою, прийшло покоління абсолютно нових лазерів — діодних. Саме вони поєднують безпечність з ефективністю й використовуються все частіше. Як працює діодний лазер? Основний принцип роботи будь-якого лазера — селективний фототермоліз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA