місто Відблиск люди місто Відблиск

Що потрібно знати про фільм "Відблиск" – нову роботу Валентина Васяновича

Сейчас читают: 467
vogue.ua

7 вересня на Венеційському фестивалі пройшла прем'єра фільму "Відблиск". Нова робота режисера Валентина Васяновича цьогоріч представляла у Венеції Україну та буде змагатися за головний приз фестивалю.

Участь у програмі Венеційського фестивалю – неабиякий успіх для України: фільм Васяновича бореться за "Золотого лева" разом із новими картинами таких прославлених режисерів, як Педро Альмодовар та Паоло Сорентіно. «Відблиск» став другою в історії українського кіно стрічкою, яка взяла участь в основному конкурсі Венеційського кінофестивалю — вперше за 29 років після фільму «Чутливий міліціонер» Кіри Муратової (1992).

Першим фільмом Валентина Васяновича, представленим у Венеції, була «Атлантида», яка у 2019 році стала найкращим фільмом секції «Горизонти», другої за важливістю програми фестивалю.

Про зйомки фільму, ставлення до успіху та міжнародні плани ми розпитали творці фільму – режисера Валентина Васяновича та продюсера Володимира Яценка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA